Joburg Ladies Open 2020

Gepubliceerd op 1 maart 2020 om 11:12

Bij het eerste toernooi al direct in de laatste flight spelen is mooi. Alleen bleef daar ook alles mee gezegd.

Het eerste toernooi van het seizoen is in de boeken. Met een gedeeld zestiende plaats met in totaal een score van plus veertien. Kijk ik leerzaam terug op een week waarin ik mijn eerste werk mocht laten zien.

Korte samenvatting per ronde:
Dag 1 – 76 (+4) de score is niet goed of slecht. Wat ik daarmee bedoel is dat ik hele goede bogeys heb gemaakt. Vanaf de tee was ik een aantal keer uit positie, wat het niet gemakkelijker maakten vanuit de hoge rough.

Dag 2 – 72 (E) ik ben blij met het spel wat ik vandaag heb kunnen laten zien. Ik bracht mezelf in positie om naar de green te kunnen gaan, wat de dag eerder minder goed ging. Daar in tegen ging ik naar de green minder goed. Hoe kon ik dan toch op een level par (gelijk aan de baan/even par) uitkomen? Namelijk 10 van de 14 up & downs maken!

Dag 3 – 82 (+10) in de laatste flight ging ik van start. Wat ik de eerste twee dagen goed kon relativeren kon ik vandaag minder goed. Vanaf de tee bracht ik mijzelf onnodig uit positie waardoor het creëren van kansen moeilijker werd. Mijn slagen vanuit de rough waren minder goed en bezorgde mij direct meer slagen op. Een goed moment om van te leren en mee te nemen naar volgende week.

Volgende week zal ik het Jabra Ladies Classic spelen van 4 – 6 maart op Glendower GC.

Volledige resultaten van het Joburg Ladies Open kunt u vinden via: http://sunshineladiestour.com/?page_id=25983&tourn=L002&season=220S&report=https://lds.ocs-africa.com/tic/tmscores.cgi?tourn=L002~season=220S~params=P*3ESC03~#