Jabra Ladies Classic 2020

Gepubliceerd op 9 maart 2020 om 08:15

Het tweede toernooi dat ik speelden op de Sunshine Ladies Tour was het Jabra Ladies Classic. Het toernooi werd gehouden op het prachtige Glendower Golf Club van 4-6 maart.

Met een gedeeld tweeëndertigste plaats met in totaal een score van plus negen. Ga ik naar huis om mij verder te ontwikkelen voor het LETAS seizoen.

Korte reactie per ronde:
Dag 1 – 72 (E) een prima start voor het toernooi. Ik kwam met een goede score van vierendertig slagen terug op de tweede negen. Het solide spel betekende gemakkelijke pars.    

Dag 2 – 78 (+6) het spel was wisselvallig. Van goed naar slecht en nog één keer hetzelfde. De minder goede momenten waren slecht en zorgden ervoor dat het meer een mind game werd dan een golf game. Met drie bogeys in de slotfase haalden ik nog net de finale dag (cut).

Dag 3 – 75 (+3) als laatste de cut behalen zorgde ervoor dat ik om 7:00 uur in de ochtend van start mocht gaan. De start was slecht, daarna kon ik de draad oppakken maar niet zoals in de eerste ronde. En daarmee sloot ik met plus drie het toernooi af.

Volledige resultaten van het toernooi kunt u vinden via de volgende link: http://sunshineladiestour.com/?page_id=25983&tourn=L008&season=220S&report=https://lds.ocs-africa.com/tic/tmscores.cgi?tourn=L008~season=220S~params=P*3ESC03~