Corona virus leidt

Gepubliceerd op 23 maart 2020 om 11:52

Het corona virus (COVID-19) is geen nieuws meer. Vanuit Azië over gewaaid naar Europa en het heeft ook Nederland getroffen.

Toen ik begin maart nog in Zuid-Afrika speelde op de Sunshine Ladies Tour was ik nog niet zo bewust van hoe snel COVID-19 zich kan verspreiden. Eenmaal teruggekeerd in Nederland was er ook nog niet zoveel aan de hand. Maar gedurende afgelopen week werd er bekend gemaakt dat ook Nederland maatregelen moest gaan toepassen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.  

Veel (sport)evenementen worden al afgezegd of verplaatst naar een latere datum dit jaar. Voor golf is dat niet anders! Alle toernooien van de LETAS in maart en april worden niet gespeeld en zullen verplaatst worden naar een plaats later in de kalender (indien niet mogelijk, zal het toernooi komen te vervallen).

Ondanks de hele situatie met het COVID-19 zal er ook gewoon door gewerkt moeten worden. Nu alle sportaccommodaties in Nederland zijn gesloten heeft het ook wel weer zijn voordelen. Ik hoef niet te reizen naar mijn werk, omdat het nu thuis is. Doordat ik nu thuis werk kan ik nog meer slaapuren maken, waardoor ik mijn lichaam nog meer rust kan geven om te herstellen en voorbereiden op het eerst volgende toernooi.

Ik probeer zo goed als mogelijk mijn werk thuis te doen, zodat als we groen licht krijgen om toernooien te gaan spelen dat ik ook klaar ben om te gaan. Geduld zal beloond worden!