LET 2020 Pre Qualifier is behaald

Gepubliceerd op 19 januari 2020 om 16:00

Mijn avontuur als professional is afgelopen week gestart tijdens de LET 2020 Pre Qualifier (PQ).

In de LET 2020 PQ wilde ik kwalificatie afdwingen voor de Final Qualifier (FQ), die aansluitend de week na de PQ gespeeld zal worden. Om dat doel te bereiken moest ik eindigen in de top-60 van PQ.

Met rondes van 75 – 70 – 79 – 72* kwam ik in totaal op 296 slagen dat voldoende was om in de top-60 te eindigen en mijn plaats af te dwingen in de FQ!

 

Korte reactie per ronde:

Na mijn eerste ronde in de PQ was de kop eraf! Ik ging in 75 slagen rond op de South course om mijn score boven par te beperken met twee slagen.

De tweede dag ging een stuk gemakkelijker waarin ik veel kansen creëerden. Ik bleef geduldig en werd beloond met een score van één onder par!

Op dag drie vond er een belangrijk leermoment plaats. Want op hole achttien was ik ‘even’ niet gefocust toen ik moest slaan wat ervoor zorgde dat ik een lost ball (strafslag) had. Het koste mij een goede uitgangspositie voor de laatste ronde.

De laatste ronde van de PQ was daar en ik speelden op de North course. Ik bleef goed bij mijn plan en kon nog lekker eindigen met een birdie en par op de laatste twee holes.

 

Volledige uitslag van de PQ: https://ladieseuropeantour.com/reports-page/?tourn=1823&season=2019&report=https://info.ladieseuropeantour.com/tic/tmscores.cgi?tourn=1823~season=2019~params=P*4ESC04~ 

*Ik speelden de twee courses in de volgorde: South – North – South – North.


«   »