LET 2020 Final Qualifier - Game over

Gepubliceerd op 25 januari 2020 om 15:41

Het gaat er niet om hoe je start, maar hoe je eindigt en in dit geval betekent dat voor mij het einde toernooi is.

In de Final Qualifier (FQ) draait alles om de top-20 die zichzelf verzekert van een tourkaart voor het komende seizoen op de Ladies European Tour (LET). Ook is er een cut van top-60 na vier rondes en zal er pas de vijfde ronde echt gestreden worden om die tourkaart.

Met 78 slagen in de vierde ronde zorgde ik er zelf voor dat ik niet meer in de top-60 zou bevinden. Hierdoor kan ik morgen niet mee strijden om een kaart te veroveren voor de LET!

 

Korte reactie per ronde:
Op dag één speelde ik niet super maar ook niet slecht en het was pas de eerste ronde. Met een heerlijke finish van birdie, par, birdie kwam ik binnen met +1.

Dag twee was zeer solide met maar liefst zeventien greens slaagde ik er niet in om te scoren en moest ik genoegen nemen met +2.

In de derde ronde ging het niet helemaal soepel met een aantal slagen uit positie was het hard knokken. Met een minder eind van bogey, par bracht ik +4 binnen.

De vierde ronde was van alle niveaus goed, slecht, slim en dom. Ik zorgde er zelf voor door een triple op hole 11 te maken dat de top-60 buiten bereik was. De holes die volgende creëerden ik geen birdie kansen en met parren had ik vrij weinig om nog in de top-60 te komen.

Met scores van 74 – 73 – 77 – 78* kom ik in totaal op 302 slagen maar liefst veertien boven de baan en misten daarmee de cut van top-60.

 

Volledige uitslag na vier rondes van de FQ: https://ladieseuropeantour.com/reports-page/?tourn=1822&season=2019&report=https://info.ladieseuropeantour.com/tic/tmscores.cgi?tourn=1822~season=2019~params=P*4ESC04~ 

*Ik speelden mijn rondes in de volgorde: South – North – South – North.


«   »