Flumersberg Ladies Open 2020

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 13:00

De LET Access Series (LETAS) is dan eindelijk van start gegaan in het Zwitserse Gams. Oorspronkelijk zou de LETAS tour in april van start gaan alleen door COVID-19 werd alles uitgesteld.

Eerste reactie om weer aanwezig te zijn bij een toernooi?
Na vijf maanden mag ik weer een toernooi spelen. In Zwitserland waar bergen natuurlijk onmisbaar zijn is het heerlijk om weer terug te zijn.

De baan was zeer nat door de heftige regen van de afgelopen weken, waardoor ze fairways minder hadden gemaaid en dus erg hoog waren. De greens daarentegen waren erg mooi!

Korte reactie per ronde:
Dag 1 – 76 (+4) wat te vertellen over deze ronde? Alles kwam wel naar voren behalve dat het constant was. De ballen gingen van links naar rechts, van hoog naar laag, water en bunkers. Alles kwam deze dag wel aanbod.

Dag 2 – 75 (+3) ook vandaag was het nog niet zoals ik in mijn gedachten had. In gedachten zijn is niet in het moment zijn. Als je niet in het moment bent, kun je niet of minder focussen op de dingen die je wel moet doen. Met net de cut (de laatste dag oftewel de finale dag/ronde) gehaald nog een kans.

Dag 3 – 74 (+2) vandaag kon ik mijn spel beter managen in de baan en ben ik blij da ik deze week elke dag één slag beter heb gespeeld. Deze week had ik nodig om weer te zien waar ik sta ten opzichte van alle andere speelsters.

Het volledige eindklassement kun je vinden via de LET Access Series.