HET LAATSTE NIEUWS

PGA Holland opleiding

Met voorlopig nog geen perspectief op golftoernooien heb ik de tijd en ruimte om mijn passie voor golf verder te ontwikkelen in de breedtesport.

Lees meer »

Santander Golf Tour Lauro 2020

Het laatste toernooi van het jaar speelde ik in Alhaurín. Wegens de vele regen is uiteindelijke de laatste dag gecanceld, omdat de laatste flights het niet meer zouden kunnen afmaken voor het donker.  

Lees meer »

Lavaux Ladies Open 2020

Afgelopen week nog in het centrum van Praag. Deze week 946 kilometer richting het zuiden gereden naar Lausanne in Zwitserland, vlak bij het meer van Genève. Daar speelde ik de derde LETAS op Golf De Lavaux.

Lees meer »

AMUNDI Czech Ladies Challenge 2020

In Praag is vooruitgang te zien ten opzichte van Zwitserland in de LET Access Series. Met een totaal score van 220 slagen oftewel plus vier, na drie rondes eindigde ik op zestiende plaats in het klassement.  

Lees meer »

Golfen met Churandy Martina

Het nationaal sportcentrum Papendal is al jarenlang voor vele sporten het trainingscentrum. Zo ook voor Churandy Martina die als sprint atleet al jarenlang mee draait op wereldniveau.Naast het sprinten dat snel gaat, neemt hij op de golfbaan alle tijd. Afgelopen week speelden ik samen met hem en kwam Omroep Gelderland langs tijdens het NK t/m 15 jaar waar wij ook van de partij waren.  

Lees meer »

Flumersberg Ladies Open 2020

De LET Access Series (LETAS) is dan eindelijk van start gegaan in het Zwitserse Gams. Oorspronkelijk zou de LETAS tour in april van start gaan alleen door COVID-19 werd alles uitgesteld.

Lees meer »

Start LETAS seizoen

De corona is een tijd waarbij de veiligheid en gezondheid van de mens nog steeds voorrang heeft. Maar ook wij op de LETAS tour mogen weer van start. Na ruim vijf maanden is dan eindelijk een herstart in zicht!

Lees meer »

Corona virus leidt

Het corona virus (COVID-19) is geen nieuws meer. Vanuit Azië over gewaaid naar Europa en het heeft ook Nederland getroffen.Toen ik begin maart nog in Zuid-Afrika speelde op de Sunshine Ladies Tour was ik nog niet zo bewust van hoe snel COVID-19 zich kan verspreiden. Eenmaal teruggekeerd in Nederland was er ook nog niet zoveel aan de hand. Maar gedurende afgelopen week werd er bekend gemaakt dat ook Nederland maatregelen moest gaan toepassen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.  

Lees meer »

Jabra Ladies Classic 2020

Het tweede toernooi dat ik speelden op de Sunshine Ladies Tour was het Jabra Ladies Classic. Het toernooi werd gehouden op het prachtige Glendower Golf Club van 4-6 maart.

Lees meer »

LETAS Seizoen 2020

Naar aanleiding van de Qualifier jl. mag ik dit jaar uitkomen op de LET Access Series (LETAS). Deze tour is vergelijkbaar met de Challenge Tour voor de heren.

Lees meer »

LET 2020 Final Qualifier - Game over

Het gaat er niet om hoe je start, maar hoe je eindigt en in dit geval betekent dat voor mij het einde toernooi is.In de Final Qualifier (FQ) draait alles om de top-20 die zichzelf verzekert van een tourkaart voor het komende seizoen op de Ladies European Tour (LET). Ook is er een cut van top-60 na vier rondes en zal er pas de vijfde ronde echt gestreden worden om die tourkaart.

Lees meer »

LET 2020 Pre Qualifier is behaald

Mijn avontuur als professional is afgelopen week gestart tijdens de LET 2020 Pre Qualifier (PQ).In de LET 2020 PQ wilde ik kwalificatie afdwingen voor de Final Qualifier (FQ), die aansluitend de week na de PQ gespeeld zal worden. Om dat doel te bereiken moest ik eindigen in de top-60 van PQ.

Lees meer »

Hoe werkt de LET Qualifying School 2020

Iedereen die zich nog niet heeft gekwalificeerd voor de Ladies European Tour (LET) speelt de LET Qualifying School. De LET Qualifying School bestaat dit jaar uit één Pre-Qualifying (PQ) en een Final-Qualiyfing (FQ).

Lees meer »

Van amateur naar professional

Dat ik de stap van amateur naar professional zou gaan maken was wel bekend, alleen de vraag was wanneer. In mijn amateur carrière heb ik altijd naast het golfen een studie gevolgd, zodat ik ook aan mijn maatschappelijke carrière kon werken. Op deze manier kon ik mijn gedachten even loskoppelen van het golfen, om de spanningsboog te laten ontspannen. Ik leer graag en heb toen ook mijn diploma in marketing en communicatie weten te behalen, waar ik erg trots op ben!

Lees meer »